Η Εταιρεία

Η Τεχνική Εταιρεία Ιωσηφέλης-Παππάς Α.Ε ιδρύθηκε το έτος 1981, με κύρια αντικείμενα την Κατασκευή Κτιριακών Έργων. Διευθύνεται από τον Ιωσηφέλη Χρήστο. Η εταιρία μας εδρεύει στο νομό Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο.Οι δραστηριότητές της, εκτείνονται σε ολόκληρο το φάσμα των Ιδιωτικών και Οικοδομικών Έργων (Μονοκατοικίες, Πολυκατοικίες, Οικιστικά Συγκροτήματα, Εκπαιδευτήρια, Συγκροτήματα Γραφείων, Ξενοδοχεία – Τουριστικές Εγκαταστάσεις, καθώς και σε κάθε είδους Ανακαινίσεις Κτιριακών Εγκαταστάσεων.

Στην εμπειρία της συγκαταλέγεται και πληθώρα μικρότερων επεμβάσεων, όπως εσωτερικές ανακαινίσεις σπιτιών, επαγγελματικών χώρων. Κύρια δραστηριότητα της εταιρία αποτελεί η κατασκευή ετοιμοπαράδοτων κατοικιών και ανακαίνιση κτηρίων.

Η άρτια τεχνογνωσία, η εμπειρία και η συνέπεια της επιχείρησης εγγυώνται την οριστική εκτέλεση έργων της από κάθε άποψη (αισθητική, λειτουργική, οικονομική και χρονική.)

Σκοπός της εταιρίας είναι, η παροχή αξιόπιστης τεχνικής και σχεδιαστικής υποστήριξης στον τομέα των κατασκευών, σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις. Η Άμεση – Προσωπική σχέση με τον πελάτη, ανεξάρτητα από το χρηματοοικονομικό μέγεθος του κάθε έργου, αποτελεί πρόσθετο συγκριτικό της πλεονέκτημα.

Στόχος της είναι να παραδίδει το κάθε έργο στην χρονική προθεσμία που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη.

Ωστόσο, έχει επίσης τη δυνατότητα να συνεργαστεί με οποιοδήποτε τρίτο Μελετητή ή Κατασκευαστή επιθυμεί ο πελάτης της, δραστηριοποιώντας ένα από τα τμήματά της, σε κάθε διαφορετική περίπτωση.